Sandra's Weblog 2010

Sandra's Weblog 2010

2010-2011

D'r uit!Posted by sandra 29 Dec, 2010 09:40

Nog 2 dagen en dan eindigt 2010 voor ons allemaal, ook al is het maar een getal om ons een beleving van tijd te kunnen geven.

Zoals elk jaar doe ik ook dit jaar niet aan goede voornemens, al is lekker doorgaan met dingen doen waarmee ik bezig ben misschien stiekem toch wel een voornemen, mij is het om het even in ieder geval...

De afgelopen dagen ben ik op de achtergrond bezig geweest met de opbouw van een nieuw weblog voor het aankomende jaar, zodat dit weblog bewaard kan blijven en via een link altijd bereikbaar zal zijn. M'n nieuwe weblog verschilt trouwens niet veel van deze omdat de indeling en werkwijze mij heel goed bevalt.

Voor nu wens ik iedereen een spetterend uiteinde en een gelukkig, gezond en liefdevol 2011 met natuurlijk veel leesplezier @binnenstebuiten!

Tot volgend jaar!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by vooraldoorgaan.nl 29 Dec, 2010 19:42

Moooooooooooi lieffie! Heerlijk geschreven ook en ik wens jou niets minder! Ik gun je die 100.000 dingen die je je zo vurig wenst en ik zeg dan ook met alle liefde... voor al zo door gaan en je komt er wel!

Heel veel liefs van de slechtste Berry Hughes immitator!