Sandra's Weblog 2010

Sandra's Weblog 2010

Noa

Creatieve creatiesPosted by sandra 27 Dec, 2010 21:31

Tijdens de vakantie van mijn moeder in september dit jaar heb ik een week op Noa gepast en van 1 van de foto's die ik van haar had gemaakt wilde ik graag een schilderij maken en deze als verassing met de kerstdagen aan m'n moeder geven.

Toen het schilderij af was ontstond het idee om er een mooie lijst omheen te laten maken en deze te schilderen in dezelfde kleur als waarin ik Noa had geschilderd. Via internet vond ik een timmerman in Haaksbergen die op bestelling lijsten maakt en er ook de juiste apparatuur voor heeft.

Het totaalplaatje vind ik prachtig geworden en inmiddels staat het schilderij in Hoogvliet te wachten op een juiste plek aan de muur.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Exto.nl 29 Dec, 2010 19:44

Wanneer mogen wij uw kunst gaan verkopen.nl?
Erg mooi gedaan hoor en ben benieuwd naar je volgende project!


Heel veel liefs van je trotse bewonderaar!

Posted by Noa 29 Dec, 2010 19:12

Ha Sandra,

Ik zie ineens een bekend gezicht bij ons in huis, en tot m'n verrassing blijk ik het zelf te zijn. Woef, ik vind dat je het heel mooi hebt gemaakt (viel niet mee om te poseren). Ik krijg de mooiste plek aan de muur. Mijn vrouwtje is heel blij met mij als kunstwerk.

Een natte lik en een pootje van Noa.