Sandra's Weblog 2010

Sandra's Weblog 2010

Update fotowedstrijd diabetes 24/7

FotografiePosted by sandra 04 Nov, 2010 11:25

Afgelopen week ontving ik per e-mail een uitnodiging voor de prijsuitrijking van de fotowedstijd diabetes 24/7 waarvoor ik tot 1 van de winnaars ben geselecteerd. Ik vind het al erg leuk dat m'n foto publiek gepubliceerd gaat worden op station Amersfoort en via een rondreizende expositie.

De hoofdprijzen die verdeeld gaan worden zijn in de categorie winnaars een verzorgd weekend weg voor 2 personen en een eendaagse workshop professionele fotografie en beeldbewerking. De overall winnaar krijgt een persoonlijke masterclass die door topfotograaf Corbino zelf zal worden gegeven.

De juryleden zijn onder andere topfotograaf Corbino, Sacha de Boer (o.a. presentator van het NOS journaal) en Jet Sol (TV presentatrice).

Vrijdag 12 november worden we om half 11 verwacht in Amersfoort en daar gaat ook de prijsuitreiking plaatsvinden. Ik heb geen idee verder wat ik kan verwachten en vind het superspannend. Helemaal omdat er gisteren 2 mailtjes naar mij waren verstuurd (per ongeluk) waarin stond dat ze gingen proberen er landelijke bekendheid mee te halen *slik*!!

Wordt vervolgd...!!!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lydia 05 Nov, 2010 08:36

Hoi Sandra,

Wat geweldig dat je tot de prijswinnaars behoort!. Als ik jouw foto's zie, dan verbaast het me helemaal niet. Die foto van die ketting, prachtig gewoon. Er zit echt een talent in jou waar je mee aan de weg zou moeten kunnen timmeren. Geld mee verdienen, bedoel ik dan, want naar mijn bescheiden mening ben je echt goed.

Fijne dag op 12 november en binnenkort is mijn nichtje een BN-er....?

xxx

Lydia