Sandra's Weblog 2010

Sandra's Weblog 2010

Update fotowedstrijd diabetes 24/7

FotografiePosted by sandra 04 Nov, 2010 11:25

Afgelopen week ontving ik per e-mail een uitnodiging voor de prijsuitrijking van de fotowedstijd diabetes 24/7 waarvoor ik tot 1 van de winnaars ben geselecteerd. Ik vind het al erg leuk dat m'n foto publiek gepubliceerd gaat worden op station Amersfoort en via een rondreizende expositie.

De hoofdprijzen die verdeeld gaan worden zijn in de categorie winnaars een verzorgd weekend weg voor 2 personen en een eendaagse workshop professionele fotografie en beeldbewerking. De overall winnaar krijgt een persoonlijke masterclass die door topfotograaf Corbino zelf zal worden gegeven.

De juryleden zijn onder andere topfotograaf Corbino, Sacha de Boer (o.a. presentator van het NOS journaal) en Jet Sol (TV presentatrice).

Vrijdag 12 november worden we om half 11 verwacht in Amersfoort en daar gaat ook de prijsuitreiking plaatsvinden. Ik heb geen idee verder wat ik kan verwachten en vind het superspannend. Helemaal omdat er gisteren 2 mailtjes naar mij waren verstuurd (per ongeluk) waarin stond dat ze gingen proberen er landelijke bekendheid mee te halen *slik*!!

Wordt vervolgd...!!!!